Уторак, 20. Фебруар 2018.
Latinica | Ћирилица
Medicolaser - иновативна рјешења за Ваше проблеме са видом - ваш ЛОГИЧАН избор - Medicolaser свијет здравих погледа - 0800 50 214 - СВЕ за ваше очи - хирургија ока, дијагностика очних обољења, оптика - 0800 50 214 - потпуно ласерско скидање диоптрије - 0800 50 214 - 15 година у у служби вашег вида - Medicolaser - свијет здравих погледа

MedicoLaser

Закажите се online

Удобни простор у коме се налази Medicolaser центар састоји се од 2 операционе сале, 5 просторија за преглед пацијената, пространих чекаоница и просторија за припрему и одмор пацијената. 
 
Medicolaser вам је припремио прилагођени информативни материјал са опширним објашњењима о очним обољењима и операцијама. Кога год од нашег особља будете питали о информацијама моћи ћете добити одговарајући и надамо се задовољавајући одговор.
 
Транспарентност понуђених услуга је у сваком случају загарантована.

Материјали неопходни да схватите обољење и предложену операцију се могу наћи на нашем сајту.
 
Medicolaser стално улаже у модерну и нову опрему. Процес одржавања опреме се поштује, укључујући редован сервис и провјере подешености инструмената од стране овлашћених сервисера, што омогућава да увијек имамо одговарајући квалитет услуге за наше пацијенте.
 
Нама је пацијент важан и послије операције што се види и у нивоу услуге након урађене интервенције.
 
И поред тога што имамо натпросјечну опрему и услугу можемо је понудити по приступачним цијенама.